Wij verzorgen uitvaarten in de omgeving van Amsterdam, Almere, Diemen en Zaanstad.
Dag & nacht bereikbaar op meldnummer 06-575 44 185


Wensendocument
Steeds meer mensen willen hun uitvaart of die van familieleden op voorhand goed geregeld hebben.
De wet geeft verschillende aanwijzingen over de gang van zaken rond de uitvaart. Belangrijk voor u is dat de wet stelt dat uw wensen bindend zijn en zo mogelijk moeten worden uitgevoerd.

Uw uitvaartwensen kenbaar maken
Het is belangrijk dat u uw wensen kenbaar maakt, bijvoorbeeld met een wensendocument. In dit document omschrijft u hoe u uw uitvaart geregeld wilt hebben. Wij zijn u graag van dienst bij het opstellen. In een vrijblijvende voorbespreking laten wij alle aspecten van een uitvaart aan bod komen. Uw wilsverklaring kan zo uitgebreid zijn als u dat zelf wilt. Van een globale wensenlijst tot aan een gedetailleerd uitgewerkt scenario. Indien gewenst bewaren wij uw document, zodat u zekerheid heeft dat uw wensen gehonoreerd worden. Tussentijds wijzigen blijft altijd mogelijk. DVA Uitvaartzorg zal er zorg voor dragen dat uw wensen worden uitgevoerd.

Wensendocument aanvragen
U kunt het boekje ‘Mijn Wensensdocument’ kosteloos aanvragen via het contactformulier. Binnen enkele werkdagen krijgt u de wilsverklaring per post toegestuurd. Keuzes maken over uw eigen uitvaart is niet eenvoudig. Misschien wilt u hulp bij het invullen van uw wilsverklaring of heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden. Wij helpen u dan graag. U kunt telefonisch contact opnemen, telefoonnummer: 06-57544185.
Downloaden kan ook…..