Wij verzorgen uitvaarten in de omgeving van Amsterdam, Almere, Diemen en Zaanstad.
Dag & nacht bereikbaar op meldnummer 06-575 44 185


Verzorgen en opbaren
Na het overlijden wordt de overledene verzorgd. Deze laatste verzorging kunnen wij geheel voor u thuis of op een andere locatie verzorgen en u kunt, als u dit wenst, aanwezig zijn. Uit ervaring is gebleken dat het meehelpen met de laatste verzorging een begin van de rouwverwerking kan zijn, al is het maar een kleine handeling.
Na het overlijden kunt u ervoor kiezen om de overledene over te brengen naar een rouwcentrum bv het afscheidshuis in Amsterdam-Noord.
U kunt ook kiezen voor een thuisopbaring. Thuis opbaren geeft meer tijd om afscheid te nemen en u kunt op elk gewenst moment bij uw dierbare zijn.
Ook voor kinderen is het een prettige manier van afscheid nemen, omdat ze in een voor hun vertrouwde omgeving zijn.

Als een dierbare overleden is, wil je als nabestaande graag nog respectvol afscheid kunnen nemen.
Het helpt nabestaanden in een rouwproces wanneer het lichaam tijdens de opbaring zo natuurlijk en herkenbaar mogelijk blijft.
In Nederland zijn er twee gangbare methoden om een overledene te conserveren: door middel van een koelplaat en thanatopraxie.
Daar is nu een geheel nieuwe methode bijgekomen; de Bio Sac 200.
Een methode die geheel natuurlijk is, zonder grote ingrepen uit te voeren is en het lichaam van de overledene op kamertemperatuur houdt.
Er zijn meerdere mogelijkheden om op te baren; op bed, in een kist of op een opbaarplank. We kunnen helpen met de aankleding van de kamer met behulp van bijvoorbeeld tekeningen, foto’s en bloemen.
U kunt ook kiezen voor een combinatie van thuis en het rouwcentrum.

Wij komen elke dag even kijken ter ondersteuning en om uw vragen te beantwoorden.