Wij verzorgen uitvaarten in de omgeving van Amsterdam, Almere, Diemen en Zaanstad.
Dag & nacht bereikbaar op meldnummer 06-575 44 185


Uitvaartfotografie en uitvaartvideo
We zijn gewend om belangrijke gebeurtenissen in ons leven op foto en/of video vast te leggen. Deze foto’s en/of video-opnames dienen als dierbare herinneringen voor later wanneer u dat moment weer even wilt herbeleven. Het is niet vreemd om ook de momenten van verdriet vast te leggen, deze momenten die deel uitmaken van uw leven kunt u later herbeleven, ter ondersteuning van het rouwproces.

Waarom uitvaartfotografie en/of video?
Toch zijn er belangrijke redenen te noemen waarom uitvaartfotografie en/of uitvaartvideo het overwegen waard is. Een veelgehoorde opmerking van families is dat de dag van de uitvaart, door alle zaken die geregeld moeten worden en het persoonlijke verdriet, als een roes voorbij gaat. Na de uitvaart begint het rouwproces en dan kan het ontbreken van een duidelijke herinnering aan het afscheid als een teleurstelling worden ervaren.
Door het bekijken van het fotoalbum en/of de video kunt u op een later moment de dag van de uitvaart opnieuw beleven en de dag zo een plekje geven.

Wij werken graag samen met fotograaf Reinder Weidijk en videograaf Peter Pijlman, hun werk vindt u op www.uitvaartfotovideo.nl