Wij verzorgen uitvaarten in de omgeving van Amsterdam, Almere, Diemen en Zaanstad.
Dag & nacht bereikbaar op meldnummer 06-575 441 85


Bloemen
Voor veel mensen spelen bloemen rondom een overlijden een belangrijke rol. Ze kunnen een uiting zijn van liefde, troost en medeleven. De keuze voor een bloem of boeket is heel persoonlijk. Er zijn veel varianten mogelijk. Van sober tot uitbundig, groot of klein, met of zonder lint. Wat extra uitstraling geeft is als u kiest voor één bepaalde bloem of kleur. Ook in de kaarten of eventuele advertenties kunt u deze bloem of kleur dan laten terugkomen.

Rouwboeketten
Tijdens de uitvaartceremonie kunnen de bloemen op of rond de kist liggen. Bloemen van de naaste familieleden liggen doorgaans op de kist, bloemen van de aanwezigen krijgen een plek rond de kist. Als afscheidsritueel kunnen bloemen worden gestrooid of werpen de aanwezigen bloemen in het graf.
Nabestaanden mogen kiezen wat ze met de bloemen doen na de uitvaartplechtigheid. Ze kunnen achterblijven op het graf of op het crematorium-terrein of bij een monument, maar het is ook mogelijk ze mee naar huis te nemen. Rouwbloemen kunnen geprepareerd worden als herinnering.
U kunt de bloemen bestellen bij Bloemenspeciaalzaak De Roos. Maar wij kunnen het ook voor u verzorgen.